Ky udhëzues studimi shoqëron serinë e videove të mësimit Shenjtëria e Perëndisë. Ky material është krijuar për t’ju ndihmuar që të keni sa më tepër dobi nga ky përjetim i të nxënit.

Shenjtëria e Perëndisë (Udhëzues Studimi)

Më tË fundit

Audio, Devocione

7 Tetor – Ne shpresojmë, Ai vepron

Tetor 2022 Ka shumë pak gjëra që më kanë mbërthyer me një ...lexo më tej.

Redaktori
7 Tetor – Ne shpresojmë, Ai vepron

Artikuj

A është besimi në Krishtin mënyra e vetme për t’u shpëtuar?

Prill 2022 Jo të gjithë do ta besojnë ungjillin, por të gjithë ...lexo më tej.

Redaktori
A është besimi në Krishtin mënyra e vetme për t’u shpëtuar?

Audio, Devocione

6 Tetor – I lumi Perëndi

Tetor 2022 Një pjesë e madhe e lavdisë së Perëndisë është lumturia ...lexo më tej.

Redaktori
6 Tetor – I lumi Perëndi

Audio, Devocione

5 Tetor – Drejtësia do të vihet në vend

Tetor 2022 Të gjithëve na është bërë padrejtësi në ndonjë rast. Ndoshta ...lexo më tej.

Redaktori
5 Tetor – Drejtësia do të vihet në vend
Favicon

Virusi Korona dhe Krishti

“Për sa i përket virusit Korona, apo ndonjë gjëje tjetër, ka pak rëndësi mendimi im, ama ka rëndësi të përjetshme se çfarë mendon Perëndia.” – John Piper

Më të fundit për fëmijët

Libra për fëmijë

Libri i parë i një fëmije për martesën

Lexo librin online Abonohu për më shumë libra dhe artikuj nga Dritëz ... lexo më tej.

Libri i parë i një fëmije për martesën

Libra për fëmijë

Bota e krijuar, e rënë, e shpenguar dhe e restauruar

Lexo librin onlineAbonohu për më shumë libra dhe artikuj nga Dritëz ... lexo më tej.

Bota e krijuar, e rënë, e shpenguar dhe e restauruar

Libra për fëmijë

Barnaba, zemërdhënësi

Lexo librin onlineBotuar me leje nga ZGG-ALBANIA, 2019 www.ngaburimiijetes.al *Librin mund ta gjeni ... lexo më tej.

Barnaba, zemërdhënësi

Libra për fëmijë

Pali, udhëtime me aventura

Lexo librin onlineBotuar me leje nga ZGG-ALBANIA, 2019 www.ngaburimiijetes.al *Librin mund ta gjeni ... lexo më tej.

Pali, udhëtime me aventura
>