Pastor Dane Ortlund eksploron zemrën e Jezusit dhe zbulon dashurinë e tij të butë për mëkatarët dhe të përvuajturit.

Ky libër na çon te Mateu 11, ku Jezusi e përshkruan veten e tij si “zemërbutë dhe i përulur nga zemra”, me dëshirën që populli i tij të gjejë prehje tek ai. Ungjilli rrjedh nga thellësia e zemrës së Perëndisë për popullin e tij, një zemër plot me dashuri të butë për mëkatarët...


Zemërbutë dhe i përulur
Favicon

Lajmi i mirë për çdo shqiptar, kudo

Ndër të tjera mund të lexoni:

Më tË fundit

Spurgeon

6 dhjetor, mbrëmje – Një brez i artë

…ngjeshur me një brez ari në gjoks.Zbulesa 1:13Në Patmos, Gjonit iu shfaq ...lexo më tej.

Redaktori
6 dhjetor, mbrëmje – Një brez i artë

Spurgeon

6 dhjetor, mëngjes – Bashkimi ynë me Krishtin

Siç është qiellori, ashtu do të jenë edhe qiellorët.1 e Korintasve 15:48Kryet ...lexo më tej.

Redaktori
6 dhjetor, mëngjes – Bashkimi ynë me Krishtin

Spurgeon

5 dhjetor, mbrëmje – Shkathtësia e Perëndisë

Pastaj Zoti më bëri të shoh katër kovaçë.Zakaria 1:20Në vegimin e përshkruar ...lexo më tej.

Redaktori
5 dhjetor, mbrëmje – Shkathtësia e Perëndisë

Spurgeon

5 dhjetor, mëngjes – Bujtina e Kryqit

Lypni dhe do t’ju jepet.Mateu 7:7Në Angli ekzistonte dikur një vend, që ...lexo më tej.

Redaktori
5 dhjetor, mëngjes – Bujtina e Kryqit

Spurgeon

4 dhjetor, mbrëmje – Psherëtijmë për shpengim

…ne vetë… psherëtijmë në veten tonë, duke pritur me durim birërimin, shpengimin ...lexo më tej.

Redaktori
4 dhjetor, mbrëmje – Psherëtijmë për shpengim

Spurgeon

4 dhjetor, mëngjes – Perëndia ka një popull të zgjedhur

“Unë kam një popull të madh në këtë qytet.”Veprat e Apostujve 18:10Ky ...lexo më tej.

Redaktori
4 dhjetor, mëngjes – Perëndia ka një popull të zgjedhur

Spurgeon

3 dhjetor, mbrëmje – Për ta, në ta, prej tyre

Zoti i fortë në betejë.Psalmi 24:8Perëndia është i lavdishëm në sytë e ...lexo më tej.

Redaktori
3 dhjetor, mbrëmje – Për ta, në ta, prej tyre

Spurgeon

3 dhjetor, mëngjes – Pa të metën më të vogël

Nuk ka në ty asnjë të metë.Kënga e Këngëve 4:7Pasi ka pohuar ...lexo më tej.

Redaktori
3 dhjetor, mëngjes – Pa të metën më të vogël

Faqja [tcb_pagination_current_page] nga [tcb_pagination_total_pages]

Kurset
  • Kurset
  • Temat
  • Gjeneral
  • Kufizimet e aksesit
  • Me regjistrim
  • Kurse me regjistrim

15 leksione - I pafilluar

Mirë se erdhe në këtë eksplorim të mrekullueshëm të Perëndisë, jetës dhe besimit! Në këtë udhëtim, do të ecësh përkrah një burri, i cili kishte shumë pyetje dhe dyshime në zemrën e tij. Ai quhet Nikodem. Nikodemi pati mundësinë t’i bënte Perëndisë pyetjet që kishte dhe t’i shprehte dyshimet e tij. Ai mund të ketë pasur ndonjë pyetje të njëjtë me të tuat në lidhje me besimin dhe Perëndinë.

Për të përfituar sa më shumë nga ky studim, e kemi ndërtuar në atë mënyrë që të funksionojë më mirë me një ose dy miq që e përshkojnë këtë rrugëtim bashkë me ty. Pyetjet kërkojnë si reflektim, edhe ndërveprim. Pyetjet vlejnë për të çelur biseda për besimin me miqtë e tu! Me shumë gjasa do të përfitosh dhe do të befasohesh edhe nga mendimet e tyre përgjatë këtij rrugëtimi. Ndaj, të lutem, mos e bëj këtë udhëtim i vetëm!

33 leksione - I pafilluar

Përmbledhje e doktrinës së krishterë [A Summary of Christian Doctrine]

Louis Berkhof, ka qenë një teolog shumë i aftë dhe i respektuar, i cili besonte në frymëzimin dhe pagabueshmërinë e Biblës. Ai e përmbledh në mënyrë të shkëlqyer teologjinë dhe historinë e kishës dhe me kaq mjeshtëri, saqë na siguron të vërtetën, e cila gjendet në Krishtin Jezus, Zotin tonë Ky libër është një
paraqitje e gjallë dhe e qartë, duke e bërë atë një material te njohur. Mësimet janë të shkurtra dhe futen drejt e në temë.

26 leksione - I pafilluar

Kur Isaia u përball me Perëndinë tonë shumë të shenjtë, ai u tmerrua dhe klithi: “I mjeri unë!” Përjetimi i shenjtërisë së Perëndisë nga Isaia nuk është i ndryshëm nga përjetimi ynë. Shenjtëria e Perëndisë na mahnit dhe na tmerron në të njëjtën kohë. Ajo na zbulon kush jemi, dhe kjo ose mund të na bëjë të largohemi të frikësuar ose mund të na bëjë të këlthasim për mëshirë. Në librin “Shenjtëria e Perëndisë”, Dr. Sproul e ilustron madhështinë e shenjtërisë së Perëndisë përmes një studimi biblik dhe historik të asaj se çfarë përjetuan njerëzit kur u përballën me të Shenjtin, dhe në fund gjetën strehë në drejtësinë e Krishtit.

Ky udhëzues studimi shoqëron serinë e videove të mësimit “Shenjtëria e Perëndisë”. Ky material është krijuar për t’ju ndihmuar që të keni sa më tepër dobi nga ky përjetim i të nxënit.

67 leksione - I pafilluar

Çfarë është teologjia sistematike? Janë dhënë shumë përkufizime të ndryshme, por për qëllimet e këtij libri do të përdoret përkufizimi vijues: Teologji sistematike është çdo studim që i jep përgjigje pyetjes: “Çfarë na mëson sot e gjithë Bibla?”, për çfarëdo teme.
Ky përkufizim tregon se teologjia sistematike përfshin mbledhjen dhe kuptimin e të gjitha pasazheve Biblike në të cilat bëhet fjalë për tema të ndryshme, dhe më pas përmbledhjen e mësimeve të tyre në mënyrë të qartë me qëllim që të dimë se çfarë të besojmë për secilën temë.

Më të fundit për fëmijët

Libra për fëmijë

Bota e krijuar, e rënë, e shpenguar dhe e restauruar

Lexo librin onlineAbonohu për më shumë libra dhe artikuj nga Dritëz ... lexo më tej.

Bota e krijuar, e rënë, e shpenguar dhe e restauruar

Libra për fëmijë

Barnaba, zemërdhënësi

Lexo librin onlineBotuar me leje nga ZGG-ALBANIA, 2019 www.ngaburimiijetes.al *Librin mund ta gjeni ... lexo më tej.

Barnaba, zemërdhënësi

Libra për fëmijë

Pali, udhëtime me aventura

Lexo librin onlineBotuar me leje nga ZGG-ALBANIA, 2019 www.ngaburimiijetes.al *Librin mund ta gjeni ... lexo më tej.

Pali, udhëtime me aventura

Libra për fëmijë

Sauli, mrekullia në mes të rrugës

Lexo librin onlineBotuar me leje nga ZGG-ALBANIA, 2019 www.ngaburimiijetes.al *Librin mund ta gjeni ... lexo më tej.

Sauli, mrekullia në mes të rrugës

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

>