dritez.al

Për të ndriçuar mendjet dhe zemrat e shqiptarëve nëpërmjet lajmit të mirë të Jezu Krishtit.

Për të ndihmuar besimtarët të rriten në njohjen e Perëndisë dhe në ngjashmëri me Krishtin.

… për çdo shqiptar, kudo.

RRETH NESH

Platforma dritëz.al, pjesë e shërbesës IGNIS, themeluar në vitin 2018 nga Andi Dina me vizionin për të qenë një instrument në dorën e Perëndisë për zgjerimin dhe forcimin e mbretërise se Tij.

Dritez-RrethNesh
MISIONI I DRITËZ.AL:

“Të ndihmojë shqiptarët e këtij brezi të pajtohen me Perëndinë duke e njohur atë personalisht për ta adhuruar dhe shërbyer vetëm Atij”

Nëpërmjet dritez.al shërbesa IGNIS synon që:

Të japë përgjigje për të gjithë ata që kërkojnë të njohin Perëndinë dhe lajmin e Tij të mirë

Të asistojë me burimet e duhura çdo ndjekës të ri të Jezus Krishtit.

Të mundësojë hapat e metejshëm për dishepullizimin dhe pjekurinë e ndjekësve të përkushtuar.

Të krijojë mundësi për të gjithë ata që duan të thellohen në studime teologjike.

Të prodhojë materiale ndihmuese, artikuj, trajnime për fusha të ndryshme të jetës si dhe aspekte të rëndësishme të jetës së kishës lokale.

LIDHU ME NE

Nëse keni një kërkesë, ankesë apo sugjerim, jeni të lutur të na shkruani në hapësirën e mëposhtme dhe ne do t’ju përgjigjemi brenda një kohë të shkurtër.

%d bloggers like this: