Audio, Devocione

31 Dhjetor – Prova për t’u bërë gati për vdekjen

Audio, Devocione

30 Dhjetor – Të pajisur dhe të fuqizuar

Audio, Devocione

29 Dhjetor – Një fat i tmerrshëm

Audio, Devocione

28 Dhjetor – Synimi është lavdia

Audio, Devocione

27 Dhjetor – Cili është synimi yt?

Audio, Devocione

26 Dhjetor – Si të mendosh për fatkeqësitë

Audio, Devocione, Krishtlindje

25 Dhjetor – Tri dhurata për Krishtlindje

Audio, Devocione, Krishtlindje

24 Dhjetor – Dy qëllimet për Krishtlindje

Audio, Devocione

23 Dhjetor – Dhurata e papërshkrueshme e Perëndisë