Kryefaqja

Ndërsa të krishterët përreth botës kremtojnë ardhjen e Shpëtimtarit të tyre, stina e Krishtlindjes karakterizohet prej reflektimit të gëzueshëm dhe pritjes me ëndje. Në librin “Lajm i mirë, gëzimi i madh”, John Piper i fton lexuesit ta përqendrojnë sërish zemrën e tyre te Jezusi gjatë stinës së Adventit.

Lajm i mirë, gëzim i madh
Favicon

Lajmi i mirë për çdo shqiptar, kudo.

Ndër të tjera mund të lexoni:

Më tË fundit

Artikuj

Librat nuk i ndryshojnë njerëzit, paragrafët po

Janar 2022                             ...

Redaktori
Librat nuk i ndryshojnë njerëzit, paragrafët po

Artikuj

17 Janar – Besimi i vërtetë e pret me padurim kthimin e Krishtit

Janar 2022                             ...

Redaktori
17 Janar – Besimi i vërtetë e pret me padurim kthimin e Krishtit

Artikuj

16 Janar – Fjalë si era

Janar 2022                             ...

Redaktori
16 Janar – Fjalë si era

Artikuj

15 Janar – Liria e hirit

Janar 2022                             ...

Redaktori
15 Janar – Liria e hirit
Favicon

Virusi Korona dhe Krishti

“Për sa i përket virusit Korona, apo ndonjë gjëje tjetër, ka pak rëndësi mendimi im, ama ka rëndësi të përjetshme se çfarë mendon Perëndia.” – John Piper

Më të fundit për fëmijët

Libra për fëmijë

Libri i parë i një fëmije për martesën

Lexo librin online Abonohu për më shumë libra dhe artikuj nga Dritëz ... lexo më tej.

Libri i parë i një fëmije për martesën

Libra për fëmijë

Bota e krijuar, e rënë, e shpenguar dhe e restauruar

Lexo librin onlineAbonohu për më shumë libra dhe artikuj nga Dritëz ... lexo më tej.

Bota e krijuar, e rënë, e shpenguar dhe e restauruar

Libra për fëmijë

Barnaba, zemërdhënësi

Lexo librin onlineBotuar me leje nga ZGG-ALBANIA, 2019 www.ngaburimiijetes.al *Librin mund ta gjeni ... lexo më tej.

Barnaba, zemërdhënësi

Libra për fëmijë

Pali, udhëtime me aventura

Lexo librin onlineBotuar me leje nga ZGG-ALBANIA, 2019 www.ngaburimiijetes.al *Librin mund ta gjeni ... lexo më tej.

Pali, udhëtime me aventura
>