Spurgeon

31 dhjetor, mbrëmje – Le të vijnë të eturit

Spurgeon

31 dhjetor, mëngjes – Mrekullia e mrekullive

Spurgeon

30 dhjetor, mbrëmje – Besimtar sa për emër apo zotërues i vërtetë i besimit

Spurgeon

30 dhjetor, mëngjes – Prite fundin

Spurgeon

29 dhjetor, mbrëmje – “Deri këtu…”

Spurgeon

29 dhjetor, mëngjes – Zoti na ka ndihmuar

Spurgeon

28 dhjetor, mbrëmje – Ndiqe me burrëri

Spurgeon

28 dhjetor, mëngjes – Një shtrëngim i fortë dhe i vendosur

Spurgeon

27 dhjetor, mbrëmje – Gjeje jetën tënde në Krishtin