Devocione

Përmbledhje devocionesh të shkurtra ditore për frymëzimin dhe nxitjen tuaj të perëndishme.

Spurgeon

4 tetor, mëngjes – Altari i moshës

4 Tetor

Redaktori
4 tetor, mëngjes – Altari i moshës

Spurgeon

3 tetor, mbrëmje – Eja te Shpëtimtari yt që u tundua!

3 Tetor

Redaktori
3 tetor, mbrëmje – Eja te Shpëtimtari yt që u tundua!

Spurgeon

3 tetor, mëngjes – Engjëjt: shërbyesit e padukshëm

3 Tetor

Redaktori
3 tetor, mëngjes – Engjëjt: shërbyesit e padukshëm

Spurgeon

2 tetor, mbrëmje – Identiteti ynë

2 Tetor

Redaktori
2 tetor, mbrëmje – Identiteti ynë

Spurgeon

2 tetor, mëngjes – Shpresë për të ardhmen dhe gëzim për të sotmen

2 Tetor

Redaktori
2 tetor, mëngjes – Shpresë për të ardhmen dhe gëzim për të sotmen

Spurgeon

1 tetor, mbrëmje – Zemërgjerësia e Perëndisë

1 Tetor

Redaktori
1 tetor, mbrëmje – Zemërgjerësia e Perëndisë

Spurgeon

1 tetor, mëngjes – Fruta të zgjedhura

1 Tetor

Redaktori
1 tetor, mëngjes – Fruta të zgjedhura

Spurgeon

30 shtator, mbrëmje – Më i vogli përbrenda ose më i madhi nga jashtë

30 Shtator

Redaktori
30 shtator, mbrëmje – Më i vogli përbrenda ose më i madhi nga jashtë

Spurgeon

30 shtator, mëngjes – Nuk ka zgjedhje

30 Shtator

Redaktori
30 shtator, mëngjes – Nuk ka zgjedhje
>