Virusi Korona dhe Krishti

“Për sa i përket virusit Korona, apo ndonjë gjëje tjetër, ka pak rëndësi mendimi im, ama ka rëndësi të përjetshme se çfarë mendon Perëndia.”John Piper

"VIRUSI KORONA DHE KRISHTI" JOHN PIPER

Abonohuni për më shumë libra, artikuj, kurse dhe informacione nga Dritëz!

SHKARKONI SIPAS FORMATIT QË DËSHIRONI:

Lexo librin online

Youtube

NË BASHKËPUNIM ME:

LIBRI NË GJUHË:

%d bloggers like this: