Rifreskim:

Në këto dy vargje të shkurtra, mësuam se:

  • Çfarë ndodhi në Dhiatën e Vjetër me historinë e Moisiut dhe gjarprinjve.
  • Pse Moisiu duhej ta ngrinte lart gjarprin prej bronzi për të shëruar popullin.
  • Jezusi duhet të ngjitet në Kryq për ta shtypur gjarprin dhe helmin e tij.
  • Ashtu si Nikodemi, të gjithë ne duhet të ngremë sytë nga i Vetmi që mund të jetë zgjidhja për mëkatin tonë.
  • Nëse i mbajmë sytë te gjërat e tjera e jo te Jezusi është njësoj si të mos i mbajmë sytë te Perëndia.
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>