Rifreskim:

Në këto katër vargje, mësuam se:

  • Jezusi e përdori elementin tokësor të ujit për të na treguar se si të ishim të pastër shpirtërisht.
  • Shpëtimtari, të cilin do ta dërgonte Perëndia, do të na pastronte dhe do të shpëtonte jetët tona.
  • Fryma e Shenjtë e Perëndisë, nga qielli, është si era që ndiejmë këtu në tokë.
  • Fryma e Perëndisë na çon te Jezusi dhe e sjell Jezusin te ne.
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>