Krishtlindje

Hiri: nota dominuese e Krishtlindjes

Krishtlindje

Kënaqu me të gjitha premtimet e Perëndisë!

Krishtlindje

Nevoja jonë më e madhe në Krishtlindje

Krishtlindje

Diçka për të cilën ia vlen të këndosh

Krishtlindje

Përgatitu për të parë Krishtlindjen

Krishtlindje

Prano pajtimin e Tij

Krishtlindje

Dhurata të cilën s’mund ta blini dot

Krishtlindje

Të zhgënjyer butësisht dhe në mënyrë të hirshme

Krishtlindje

Ai erdhi për të shërbyer