Zellplote

Zellplotë: 7 Përkushtime për dishepullimin e brezave të ardhshëm

Në librin “Zellplotë”, David Michael, i cili ka qenë pastor për shumë vite dhe tani është drejtor ekzekutiv i Truth78 përshkruan një entuziazëm dhe zell të lindur prej pasionit për Perëndinë dhe për lavdinë e Tij dhe prezanton shtatë përkushtime, të cilat sigurojnë vizionin dhe strukturën për dishepullimin e brezit të ardhshëm… me qëllim që ata të mund të vendosin besimin e tyre në Perëndinë (Psalmi 78:1-8).

  1. Përqafoni një vizion biblik për besimin e brezit pasardhës
  2. Kultivoni një partneritet të fuqishëm mes kishës dhe familjes
  3. Jepni mësim gjerësinë dhe thellësinë e tërë këshillës së Perëndisë
  4. Shpallni Ungjillin e lavdishëm të Jezu Krishtit
  5. Dishepulloni mendjen, zemrën dhe vullnetin
  6. Lutuni me varësi te hiri sovran i Perëndisë
  7. Frymëzoni adhurim të Perëndisë për lavdinë e Perëndisë

Librin mund ta gjeni te:

Mund ta porosisni direkt nga qendra “Ignis”. Për sasi mbi 10 kopje, librat i merrni me çmim të reduktuar.

Kategori:

Lexo librin online

>