Pali, udhëtime me aventura

L

Jeta e Palit ndryshoi rrënjësisht pasi Perëndia i foli atij gjatë rrugës për në Damask. (Mund ta lexosh këtë histori në një tjetër libër të titulluar Sauli -“Mrekullia në mes të rrugës”) Edhe emri i tij ndryshoi nga Sauli, në Pal. Zoti e dërgoi Palin në shumë vende interesante për të ndarë Lajmin e Mirë të Ungjillit.Ai udhëtoi përmes gjithë ishullit të Qipros me mikun e tij Barnabën dhe ndihmësin e tyre, Markun. Atje Pali ndau Ungjillin dhe pavarësisht kundërshtimeve, guvernatori besoi në Jezusin.

Kategori:

Lexo librin online

>