Lajm i mirë, gëzim i madh

25 Lexime devocionale për Adventin nga John Piper

Ndërsa të krishterët përreth botës kremtojnë ardhjen e Shpëtimtarit të tyre, stina e Krishtlindjes karakterizohet prej reflektimit të gëzueshëm dhe pritjes me ëndje. Në librin “Lajm i mirë, gëzimi i madh”, John Piper i fton lexuesit ta përqendrojnë sërish zemrën e tyre te Jezusi gjatë stinës së Adventit.

Secili prej 25 leximeve ditore paraqet një pjesë Biblike dhe një reflektim të shkurtër. Të përsosura për lexim personal dhe devocione familjare, këto lexime ditore janë një mënyrë shumë e mirë për të medituar rreth madhështisë së premtimit të shpëtimit përmes lindjes së Jezu Krishtit.

Librin mund ta gjeni te:

Për të shkarkuar versionin elektronik (epub, mobi dhe pdf) apo atë dëgjimor ju lutemi të vizitoni faqen tonë dritez.al

Për sasi mbi 10 kopje librat mund t’i porosisni direkt nga Qendra Ignis me çmim të reduktuar.

Kategori:

Lexo librin online

>