• Kreu
  • /
  • Biblioteka
  • /
  • Rizbulo Kishën: Pse është thelbësor trupi i Krishtit

Rizbulo Kishën: Pse është thelbësor trupi i Krishtit

500 L

Ky libër është një kujtim me vend që kisha është shumë më tepër se thjesht një transmetim live—kisha është bashkësia thelbësore e popullit të Perëndisë, e cila çon përpara misionin e Perëndisë.

Librin mund ta gjeni te

Për të shkarkuar versionin elektronik (epub, mobi dhe pdf) apo atë dëgjimor ju lutemi të vizitoni faqen tonë dritez.al

Për sasi mbi 10 kopje librat mund t’i porosisni direkt nga Qendra Ignis me çmim të reduktuar.

Kategori:

Lexo librin online

>