Sauli, mrekullia në mes të rrugës

Sauli lindi në Tars, një vend që sot quhet Turqi. Prindërit e tij ishin judenj dhe Sauli u rrit duke mësuar ligjin e Perëndisë deri në detajet më të imëta. Kur ishte i ri, prindërit e dërguan në Jerusalem për të studiuar tek mësuesi i famshëm, Gamalieli. Ai ishte nxënës i zellshëm dhe jetonte me drejtësi.

S’ka stok

Kategori:

Lexo librin online

>