Sara dhe Abrahami – Premtimi i mrekullueshëm

L

Sara ishte një grua shumë e hijshme. Ajo ishte e martuar me Abrahamin, i cili ishte shumë i pasur. Ai kishte shumë bagëti, deve, dele e gomerë. Abrahami dhe Sara kishin shumë shërbëtorë, por diçka mungonte në jetën e tyre; ata nuk kishin fëmijë.

Category:

Lexo librin online

>