Jonathani, miku besnik

L

Jonathani ishte djali i madh i mbretit Saul. Sauli ishte mbreti i parë i Izraelit. Ai ishte një burrë i gjatë, i pashëm dhe një luftëtar i zoti.
Edhe Jonathani ishte luftëtar trim. Ai ishte komandant ushtrie dhe luftonte kundër filistenjve.

Category:

Lexo librin online

>