Davidi, luftëtari trim

L

Davidi ishte djali më i vogël i një familjeje të madhe prej tetë djemsh. Babai i tyre, Isai, kishte shumë dele dhe detyra e Davidit ishte t’i ruante ato, t’i çonte në vende ku mund të gjenin bar për të kullotur, ujë për të pirë, si dhe t’i mbronte nga rreziku.Disa nga vëllezërit e mëdhenj të Davidit ishin ushtarë në ushtrinë e mbretit Saul. Ata ishin trupmëdhenj, të fortë dhe trima.

Kategori:

Lexo librin online

>