Artikuj

A jam i shpëtuar vetëm me anë të besimit apo me anë të besimit dhe të veprave?

Audio, Devocione

30 Qershor – Prehja e qiellit në zemërimin që po vjen

Audio, Devocione

29 Qershor – Rrënja e fuqishme e dashurisë praktike

Audio, Devocione

28 Qershor – Të durosh kur bindja të lëndon

Artikuj

Çdokush që takon do të jetojë përgjithmonë

Audio, Devocione

27 Qershor – Një vend i fshehtë për të pafuqishmin

Audio, Devocione

26 Qershor – Frika që na tërheq

Audio, Devocione

25 Qershor – Gracka e vdekjes me emrin lakmi

Audio, Devocione

24 Qershor – Mund të jem i kënaqur në çdo situatë