Qielli, si arrita këtu

Po sikur tё zgjoheshe njё mёngjes duke ditur qё ajo ditё do tё ishte e fundit nё tokё? Kjo ёshtё ajo qё i ndodhi keqbёrёsit nё kryq, i cili vdiq i kryqёzuar pranё Jezusit. Libri “Qielli, si arrita kёtu” ёshtё historia e tij, e rrёfyer nё mёnyrё imagjinare me fjalёt e tij, i cili, ndёrkohё qё ёshtё nё qiell, kthen vёshtrimin prapa pёr tё parё ditёn nё tё cilёn ndryshoi pёrjetёsisht jeta e tij, dhe besimin qё mund tё ndryshojё edhe jetёn tёnde gjithashtu.

Librin mund ta gjeni te:

Mund ta porosisni direkt nga qendra “Ignis”. Për sasi mbi 10 kopje, librat i merrni me çmim të reduktuar.

Kategori:

Lexo librin online

>