Jezusi është gjallë – historia mahnitëse

L

Ndërsa ecte gjatë rrugës për në Jerusalem, Jezusi ndaloi në Malin e Ullinjve që ngrihej mbi qytet.“Shkoni në atë fshat” u tha dy prej dishepujve të Tij. “Aty do të gjeni një kërriç. Merreni dhe sillmani këtu.”Dishepujt ia sollën kërriçin dhe vunë mbi të disa nga rrobat e tyre. Jezusi u nis për në Jerusalem. Turma njerëzish u bashkuan me ta në këtë udhëtim.

Kategori:

Lexo librin online

>