19 Gusht – Çfarë kuptimi ka ringjallja për ne
Fryma e hedonizmit të krishterë: i brengosur, por gjithmonë i gëzuar
10 vargje kyç mbi përtacinë
10 vargje kyç mbi Drejtësinë

Më tË fundit

Audio, Devocione

19 Gusht – Çfarë kuptimi ka ringjallja për ne

Gusht 2022 Çfarë do të thotë të “besosh në zemrën tënde që Perëndia e ngjalli prej ...

Ambla Luca
19 Gusht – Çfarë kuptimi ka ringjallja për ne

Artikuj

Fryma e hedonizmit të krishterë: i brengosur, por gjithmonë i gëzuar

Gusht 2022 Ta mbrosh hedonizmin e krishterë përmes shtjellimit të Biblës është një gjë; por t’i ...

Redaktori
Fryma e hedonizmit të krishterë: i brengosur, por gjithmonë i gëzuar

Audio, Devocione

18 Gusht – Shpresë për t’iu bindur urdhërimeve të vështira

Gusht 2022 Ka vetëm një arsye bazë pse nuk u bindemi urdhërimeve të Jezusit: për shkak ...

Redaktori
18 Gusht – Shpresë për t’iu bindur urdhërimeve të vështira

Audio, Devocione

17 Gusht – Shpresë për t’iu bindur urdhërimeve të vështira

Gusht 2022 Ka vetëm një arsye bazë pse nuk u bindemi urdhërimeve të Jezusit: për shkak ...

Redaktori
17 Gusht – Shpresë për t’iu bindur urdhërimeve të vështira
Favicon

Virusi Korona dhe Krishti

“Për sa i përket virusit Korona, apo ndonjë gjëje tjetër, ka pak rëndësi mendimi im, ama ka rëndësi të përjetshme se çfarë mendon Perëndia.” – John Piper

Më të fundit për fëmijët

Libra për fëmijë

Libri i parë i një fëmije për martesën

Lexo librin online Abonohu për më shumë libra dhe artikuj nga Dritëz ... lexo më tej.

Libri i parë i një fëmije për martesën

Libra për fëmijë

Bota e krijuar, e rënë, e shpenguar dhe e restauruar

Lexo librin onlineAbonohu për më shumë libra dhe artikuj nga Dritëz ... lexo më tej.

Bota e krijuar, e rënë, e shpenguar dhe e restauruar

Libra për fëmijë

Barnaba, zemërdhënësi

Lexo librin onlineBotuar me leje nga ZGG-ALBANIA, 2019 www.ngaburimiijetes.al *Librin mund ta gjeni ... lexo më tej.

Barnaba, zemërdhënësi

Libra për fëmijë

Pali, udhëtime me aventura

Lexo librin onlineBotuar me leje nga ZGG-ALBANIA, 2019 www.ngaburimiijetes.al *Librin mund ta gjeni ... lexo më tej.

Pali, udhëtime me aventura
>