Dërgoni kërkesën tuaj të lutjes

Ju duhet të regjistroheni paraprakisht në mënyrë që të mund të dërgoni një kërkesë për lutje. Ju lutem jepni emrin dhe adresën tuaj email në formën e mëposhtme të regjistrimit:

Falja - Pendohu dhe Beso
08 Jun: Falja – Pendohu dhe beso
Lutja sipas modelit në Fjalën e Perëndisë
%d bloggers like this: